Nový trailer na BLOOD-C film + obsazení

Připravovaný film Blood-C: The Last Dark se po dlouhé době opět hlásí ke slovu. Od našeho posledního článku o tomto filmu uběhla už nějaká doba a na oficiálních stránkách filmu se mezitím objevily další nové informace. Film, který bude dějově navazovat na loňský seriál a svou premiéru si odbude 2. června, se rozroste o nové postavy. A herecké obsazení ze seriálu doplní skutečně zajímavá jména (v tabulce).

Postava Seiyuu
Kuroto Mogari Hiroshi Kamiya
Mana Hiiragi Ai Hashimoto
Iori Matsuo Yuichi Nakamura
Shun Fujimura Yuuki Kaji
Hiro Tsukiyama Kana Hanazawa
Haruno Yanagi Yuuko Kaida
Kutou Jun’ichi Suwabe

Kromě nového obsazení přibyl další, tentokrát přes minutu a půl dlouhý, internetový trailer, který je od neděle dostupný na Youtube účtu japonského distributora Shochiku, který má na starosti i distribuci tohoto filmu. Na nový trailer se můžete podívat pod novinkou.

Film, stejně jako předcházející seriál, je opět výsledkem spolupráce mezi oblíbeným dívčím mangaka kvartetem CLAMP a studiem Production I.G. CLAMP se ve spolupráci s jedním z vrchních tvůrců Blood série Jun’ichiem Fujisakim opět postaral o scénář a vytvořil návrhy všech postav. Studio Production I.G si pak klasicky vzalo na starost animaci. Vznik filmu v rámci letošního programu na podporu mezinárodní koprodukce podpořila i japonská vláda dotací ve výši 50 miliónů jenů (zhruba 12 miliónů Kč).

Nakonec skalním fanouškům CLAMPu doporučujeme při sledování traileru dávat opravdu dobrý pozor.

Update: Japonský server cinematoday.jp dnes uvolnil na svém Youtube účtu další zhruba půlminutový trailer:

V samotném traileru můžete poprvé slyšet ústřední song „Metro Baroque“ v podání Nany Mizuki, která propůjčila svůj hlas i hlavní hrdince filmu. Fanoušci CLAMPu si pak v traileru můžou všimnout i jedné známé postavy.