Druhý trailer a část příběhu k Fairy Tail filmu

Japonský web Cinema Today dnes odvysílal druhý trailer k filmu Fairy Tail: Kněžka fénixe chystanému na letošní srpen, o němž  jsme vás už informovali. Kromě traileru, který jsme pro vás přeložili, byla zveřejněna i část zápletky samotného filmu. Podtitul filmu zní „Magie nepřináší nic než neštěstí?“

Celý příběh se točí kolem záhadné Éclair, dívky, která se zjevuje před nejsilnějším týmem neblaze proslulého cechu Fairy Tail. Ztratila paměť a nepamatuje si nic kromě rozkazu, že musí někam donést dva fénixí kameny. Tyto kameny mohou znamenat konec magického světa a Natsu, Lucy a ostatní členové Fairy Tailu jsou do problému vtaženi.

Hiro Mashima, autor stále vycházející Fairy Tail mangy, se na filmu podílí návrhem příběhu a nové postavy (Éclair), jakožto i grafickým designem a koncept arty.  Jeho vliv je vidět i na mírně netypické kresbě filmu, která se svým stylem přibližuje spíše původní manze než anime. Režisér Masaya Fujimori (Omae Umasou da na) a scénárista Masashi Sogo (Fairy Tail, BleachRurouni Kenshin) se na tvorbě filmu také podílejí.

Film má jít do japonských kin letos v létě, konkrétně 18. srpna. Jak jsme psali v předchozí novince, ke včasně zakoupeným vstupenkám je řada bonusů, mimo jiné i třicetistránková limitovaná manga přímo z pera Hira Mashimy nazvaná První ráno (Hajimari no Asa), jež bude prologem k filmu s Éclair v hlavní roli. Podle traileru uvidíme ve filmu kromě tradičních hlavních postav samozřejmě Éclair a jejího společníka jménem Momon.

Aktualizace 6.7.2012: Dnes byl uvolněn nový trailer k filmu, který můžete vidět níže. Kromě zmíněného traileru se žádné nové informace k filmu neobjevily, stále platí datum 18. srpna, kdy film půjde do japonských kin.

http://www.youtube.com/watch?v=8Z-CioQ3-V4