Casio Kyubey

Známý výrobce časoměřičů a další elektroniky Casio představil nový model ze své produktové řady odolných hodinek G-Shock, jež vznikly ve spolupráci se společností Medicom Toy. Konkrétně se jedná o typ G-Shock DW-5600 a svým značně netradičním provedením by měly zajumout především příznivce anime Puella Magi Madoka Magica.

Jak můžete sami vidět, tak vzhled těchto hodinek notně čerpal inspiraci u Kyubeyho. Jejich sněhově bílou barvu narušují pouze šarlatově rudé nápisy a pro Kyubeho charakteristické znaky, které má na uších a zádech. Ovšem skutečná alfa a omega tohoto stvoření, kterým je jeho neměnný výraz, se skrývá na pozadí displeje. Další ◕ ‿‿ ◕ je k nalezení z druhé strany ve formě gravíru. Samotné hodinky jsou stejně jako ostatní kousky ze série G-Shock odolné proti nárazu i vodě a disponují základními funkcemi, jako jsou stopky, budík a podsvícení displeje.

Kyubey hodinky si svoji premiéru odbudou dnes a zítra ve městě Chiba na akci Nico Nico Choukaigi, kde si je bude možné rovnou i předobjednat. Jejich cena činí 14 800 jenů (bezmála tři a půl tisíce korun) a k dodání budou od 24. 12. tohoto roku.