Dobré a špatné zprávy ze země lovců

Během posledních dní se vyrojilo hned několik zpráv o sérii Hunter x Hunter. V první řadě se manga opět na čas pozastavuje. I přesto se autor Togashi Yoshihiro tentokrát dohnal k nadlidskému výkonu, když vydal celých třicet kapitol bez jediné přestávky, což se mu za dobu publikování této úspěšné mangy ještě nepodařilo. Je možné, že na návrat nebudeme muset čekat příliš dlouho, neboť se Togashi vyjádřil, že sám doufá pouze v krátce trvající přestávku. Nový již 30. svazek se na pultech obchodů objeví 4. dubna.

Další informace se týkají nové animované adaptace od studia Madhouse (Master Keaton, Souten Kouro, Texhnolyze). Počínaje 27. epizodou, která se odvysílá 15. dubna, dostane série nový opening i ending. Opening duchaplně nazvaný „departure – second version“ nazpívá opět Ono Masatoshi. Hudební doprovod endingu tentokrát ponese název „Hunting for Your Dream“ a zhostí se ho kapela Galneryus, jejímž zpěvákem je právě Ono Masatoshi.

Poslední novinka vyplynula na povrch při rozhovoru s tvůrčím týmem anime. Ti prozradili, že plánují uvést Hunter x Hunter i do kin. Příběh má nabídnout originální zápletku, kterou ovšem uznal i samotný mangaka. Víc prozatím prozrazeno nebylo.

Opraveno. Díky, Dane.