Black Rock Shooter džíny

Televizní série anime Black Rock Shooter běží od 2. února v japonských televizích a zároveň s ní se dle očekávání začíná objevovat nové otaku zboží na téma BRS. Pozadu samozřejmě nezůstala ani společnost COSPA, která mimo jiné přišla i s nepříliš tradičním produktem svého bohatého sortimentu. Jedná se o džíny zpracované do stylu tohoto anime.

Kalhoty jsou tmavě modré až černé s dominantou v podobě nepřehlédnutelné tyrkysové hvězdy táhnoucí se na zadní straně pravé nohavice. Pozornějšímu oku neunikne ani štítek nad pravou zadní kapsou, na kterém je vyobrazena postava Black Rock Shooter. Všechny švy na džínách jsou prošity tyrkysově modrou nití a stejnou barvou je na levé kapse vyšitý symbol praskajícího řetězu. Kapsy jsou ovšem zajímavé i zevnitř, neboť je tvoří černobíle kostkovaná látka.

BRS džíny se začnou prodávat sice až v dubnu, ale již nyní je možné je předobjednat na AmiAmi. Jsou k dispozici v šesti velikostech. Pokud vás tyto kalhoty zaujaly a chtěli byste si je pořídit, tak vězte, že se budete muset řádně plácnout přes kapsu těch současných. Jejich cena totiž činí celých 15 750 jenů, což je aktuálně skoro 3 900 korun českých.