Prašťte si do Miku

Ne každý má Hatsune Miku rád. Lidem, kteří se do této skupiny řadí, by mohli přijít vhod boxovací polštáře, které se chystá prodávat Sega. Vychází z her Hatsune Miku and Future Stars Project mirai a Hatsune Miku -Project Diva- a je možné si vybrat ze dvou druhů. Obyčejnou Miku nebo Sněžnou Miku.

Dle vyjádření Segy mají tyto polštáře reprezentovat Miku jako silnou dívku, která se vždy vzchopí, ať už na ni vyvinete jakýkoliv tlak. A k tomu dodávají: „Můžete ji použít i na cvičení a vybití stresu, ale přeci byste nedokázali uhodit usmívající se Miku-san, že ne?“

Boxovací polštáře se začnou prodávat na akci Sněžná Miku 2012 na severním ostrově Hokkaida od 6. do 12. února. Další možnost k zakoupení bude 12. února na zimním Wonder Festivalu ve městě Chiba. Oba polštáře budou k dostání za jednotnou cenu 2 000 jenů (510 Kč). Na zmíněných eventech bude kromě nich k dostání i další nové zboží s Miku/Sněžnou Miku; např. stříbrné talismany, akrylové stojánky na smartphone, složky na dokumenty, skládací model Miku náklaďáku a další (viz zde).