Nová videa k Berserkrovi + info

První ze série veleočekávaných filmů adaptujících slavnou mangu Kentaro Miury si svou premiéru v japonských kinech odbude už příští týden. Pro ty, kteří nebydlí v Japonsku nebo se tam v nejbližší době nechystají na výlet, začne úpěnlivé čekání na vydání filmu na DVD a BD discích. Abychom vám to čekání aspoň trochu zpříjemnili, přinášíme vám teď sérii videí z filmu, jež  se v poslední době na internetu objevila.

Prvním z nich je krátký hudební klip, jenž na svém Youtube účtu zveřejnila zpěvačka AI, a v němž můžete slyšet zkrácenou verzi závěrečného songu „Utsukushikimono“ z filmu:

 

V druhém videu jsme pro vás sestříhali několik klipů z oficiálních stránek, obsahujících sérii scének přímo z filmu a ukázku toho, jak jednotliví herci dabují své role. Postupně v následujícím pořadí můžete vidět představitele postav Griffitha, Gutse, Cascy, Rickerta, Judeaua, Zodda a Charlotty:

 

Posledním videem, které vám dnes přinášíme, je téměř šestiminutová informační upoutávka obsahující několik dalších scén z filmu:

V posledním videu pak můžete znovu slyšet písně „Aria“ od Susumu Hirasawy a již výše zmíněnou „Utsukushikimono“ od AI. Obě písně už nyní znají své oficiální data vydání a internetový portál CDjapan začal z předprodejem jejich alb. Album s „Ariou“ vyjde ve stejný den jako film. „Utsukushikimono“ na svém albu vyjde až 22. února.

Samotná alba však nejsou to jediné, na co se můžete ještě letos těšit. Bylo totiž potvrzeno, že i oba zbývající filmy z trilogie „Zlatého věku“ se v japonských kinech objeví ještě tento rok. Druhý s podtitulem „Doldrey Kouryaku“ (Bitva o Doldrey) si svou premiéru odbude už v červnu a třetí s podtitulem „Kourin“ (Příchod) můžete čekat někdy na podzim.

Update: Před zítřejší premiérou přihazujem další čtyři videa z posledních dnů.

Prvním je další série klipů s dabujícími herci. Tentokrát u postav Corkuse, Pippina, Gastona a Juliuse:

Dále oficiální stránky začaly streamovat dva nové TV spoty:

A Warner Bros, kteří budou filmy v japonských kinech distribuovat, pak přihazují jeden poslední preview, který si můžete pustit zde.

Update 2: AI na svém youtube účtu zveřejnila tentokrát již kompletní hudební video k songu „Utsukushikimono“:

Oficiální stránky pak zveřejnili další TV spot, tentokrát už nejspíš se záběry z filmu druhého:

A aby nebylo pořád jen u pouhých spotů, pokud vlastníte japonskou IP adresu, tak zde si můžete zdarma pustit prvních deset minut z filmu prvního.