Cheerful JAPAN! podeváté: Megurine Luka

A máme tady další figurku, jež se do našich týdenních přehledů nedostane, nicméně by byla škoda se o ní alespoň krátce nezmínit. Jedná se o dalšího nendoroidího Vocaloida ze speciální edice Cheerful JAPAN! od Good Smile Company. Tentokrát jím je Megurine Luka i se svojí chobotnicovou verzí.

Figurka z velké části vychází z původního Luka Nendoroida prvně vydaného v lednu 2010 a pro velký zájem re-releasnutého v říjnu téhož roku. Ten se dnes běžnou formou samozřejmě již neprodává, proto tato nová verze jistě přijde mnohým otaku vhod. Upravená Luka navíc dostala do vínku jeden nový účes (ponytail), pompony v barvě svých vlasů a Cheerful JAPAN! tamburínu. I roztomilá Octo-Luka zůstává stejná (včetně dvou pohyblivých chapadel), obdržela pouze malý doplněk v podobě oranžového kšiltu.

Předobjednávky započaly dnes v 11:00 japonského času a budou přijímány do 30. ledna, 20:00. Cena činí 3 500 jenů (z toho stále 1 000 na charitu) s poštovným v Japonsku zdarma a 2 000 jenů pro zbytek světa. Prodej tradičně probíhá pouze z eshopu GSC a figurka bude k dodání připravena v květnu 2012.