Druhý trailer k anime Another

Kadokawa začala včera streamovat druhý více než tříminutový trailer k nadcházejícímu anime Another. TV seriál, který bude adaptací stejnojmenné hororové novely Yukita Ayatsujiho, si svou premiéru odbude v lednu. O hlavní návrh postav se mu postará designérka Shany a Haruhi Noizi Itou. Animaci bude mít na starost studio P.A. Works. Hlasové obsazení, o kterém jsme psali minule, pak v daných rolích doplní následující dabéři:

Kazami Mitsuhiro Ichiki
Mizuno Seiko Yoshida
Kubodera-sensei Kouzou Mito
Mikami-sensei Misayo Miyamaki

Příběh knihy, točící se kolem prokleté školní třídy, už adaptovala manga od Hiro Kiyohary, která začala vycházet v časopise Young Ace již v roce 2010. Ta zrovna v aktuálním lednovém čísle dosáhla svého konce a v květnu příštího roku ji čeká vydání zvláštní „nulté“ knihy, k níž by měl být jako OVA přibalen speciální „nultý“ díl anime seriálu. Závěrečná čtvrtá kniha pak vyjde už 29. prosince. Další adaptace čeká Another posléze příští léto formou hraného filmu režírovaného Takeshim Furusawou a první záběr z něj můžete vidět zde.

V novém traileru pak můžete slyšet song od skupiny Ali Project, jenž bude ponejspíše úvodní znělkou seriálu. Song pro závěrečnou znělku nazpívá Annabel. Na samotný trailer se můžete podívat níže: