Zpěvačka LiSA v Akibě

Zpěvačku Oribe Risu, vystupující pod pseudonymem LiSA, si můžete pamatovat ze zpěvu Yui z Angel Beats a rovněž díky většině songů, které v tomto anime zazněly. Aktuálně se ale zviditelnila především skladbou oath sign z úvodní znělky k anime Fate/Zero. Tento song je obsažen i na jejím stejnojmenném singlovém CD, jež se ve středu dostalo do prodeje.

Ve stejný den mohli návštěvníci Akihabary a Shinjuku zahlédnout propagační kamion, na jehož návěsu byla z jedné strany vyobrazena obří Saber a z druhé obří LiSA. Jednalo se o reklamní kampaň na podporu prodeje výše zmíněného alba. Aby toho nebylo málo, tak některé z tamějších obchodů LiSA osobně navštívila, pózovala fotografům, podepisovala se na reklamy a dokonce i popřála všechno nejlepší k narozeninám středeční oslavenkyni Hoshii Miki. A díky přítomnosti AkibaBlogu se na nějaké fotky z této promo akce můžete mrknout i vy, a to v galerii níže.

Mimochodem úvodní obrázek článku pochází z přebalu limitované edice tohoto CD. Na přebalu běžné edice je namísto Saber „pouze“ LiSA.