Yandere Nendoroid

Znovu jsem mezi nově představenými kousky horko těžko vybíral figurku, o které bych napsal do svého oblíbeného sloupku. Nakonec jsem se s těžkým srdcem rozhodl pro Nendoroida Aragaki Ayase z Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai. Snad mi to vynahradí tento figurkový týden, který se prozatím vyvíjí celkem slibně.

Výrobce: Good Smile Company. To se u originálních Nendoroidů rozumí samo sebou. Nutno konstatovat, že figurka vlastně nijak zvláště nevyniká. Je oblečena do školní uniformy a k tomu dostala několik doplňků. Konkrétně se jedná o véčkový mobilní telefon, Kirinino DVD s Meruru a náramková pouta, jež se objevila v jedné z Oreimo novel. Obličej má k dispozici ve variantách usměvavého, šokovaného a zamračeného. Ten poněkud psycho výraz, který můžete vidět na úvodním obrázku, je pouze žertíkem Mikatan a původně pochází z jiného nendoroida. Nicméně jsem rád, že nejsem jediný, kdo si uvědomuje onen žalostně nevyužitý yandere potenciál, kterým Ayase disponuje.

Předobjednávky se jako obvykle nejvíce vyplatí na AmiAmi, kde původní cenu tohoto Nendoroida snížili z 3 333 jenů na 2 600 jenů (obvyklých šest set korun). K dodání bude v březnu 2012.