Nový projekt pro anime Working!!

Druhá řada anime Working!! ještě ani neskončila a už se objevily informace, že letošní 23. číslo časopisu Young Gangan (vydavatelství Square Enix), které vyjde 18. listopadu, by mělo obsahovat oznámení o novém projektu k tomuto anime. O všem informoval plakát přibalený k předcházejícímu číslu časopisu, jenž současně neopomněl prohlásit, že by se mělo jednat o další krok za druhou řadou. Bohužel však nespecifikoval žádné bližší údaje, a tak se ani neví, jestli půjde o další řadu, OVA, animovaný film nebo dokonce něco hraného. Samotná druhá řada anime je právě za šestou epizodou a svou pravděpodobně dvanáctidílnou pouť zakončí někdy na konci prosince.

Originální manga od autorky Kariny Takatsu, která vychází v již zmíněném časopise Young Gangan a nedávno vydala desátý svazek, vypráví příběh o obsluze jedné malé restaurace. Jelikož se jedná o 4-komu, tak se samozřejmě dočkáme jen prazvláštních lidí. Počínaje hlavním hrdinou, který sám o sobě prohlašuje, že je minicon (osoba, co má ráda všechno roztomilé a malé), přes dívku, jež má chorobný strach z mužů, a šéfkou, co jen konzumuje jídlo restaurace a je bývalým výtržníkem, konče. O zábavu v této restauraci tedy není nouze.

Aktualizace ke dni 18. 11.: 23. číslo Young Gangan skutečně vyšlo s informacemi o novém Working!! projektu. Je jím divadelní hra, která se bude hrát od 11. do 20. května v hale Space Zero v Shinjuku, Tokio.