CLAMP a GACKT budou spolupracovat na novém projektu

Dívčí mangaka kvartet CLAMP a japonská pěvecká star GACKT budou společně spolupracovat na novém projektu s názvem „MOON SAGA Yoshitsune Hiden“ (MOON SAGA: Tajemství Yoshitsuneho). Cílem projektu by v prvé řadě měla být divadelní hra, v níž bude GACKT hrát hlavní roli. Hra by se měla postupně objevit v divadlech v Tokiu, Nagoje, Fukuoce a Ósace někdy mezi 15. červencem a 26. srpnem příštího roku.

GACKT by se měl ujmout role postavy Minamota no Yoshitsuneho, jež vychází ze skutečného historického japonského generála téhož jména. Samotná zápletka ani děj hry zatím odhaleny nebyly. Ví se jen, že Yoshitsune by v této verzi měl disponovat nějakými zvláštními schopnostmi.

Pokud v této chvíli litujete, že nebydlíte v Japonsku, nebo nemáte do některého z výše popsaných měst naplánovanou příští rok dovolenou, nemusíte věšet hlavu. Kromě samotné divadelní hry se chystá taktéž manga, jež by měla začít vycházet v některém z manga časopisů vydavatelství Kodansha. Samotní producenti projektu pak prý do budoucna plánují dílo adaptovat do anime, hry, filmu a dalších formátů.

O případném dalším zajímavém vývoji tohoto projektu vás budeme samozřejmě informovat. Oficiální stránky pak najdete zde.