Bondage Super Soniko na růžovo

Pro tentokrát jsme měl v našem týdenním výběru figurek jasno zcela okamžitě. Na druhé místo odstrčená Kanzaki H. Aria za to do mne určitě vypálí díru, ale nedá se nic dělat. Tento týden u mne jednoznačně vítězí oblíbený maskot hudebního festivalu Nitro Super Sonic, roztomilá Super Soniko, v bonbónově růžovém provedeni.

Jak jsem již předeslal výše, postava jako taková je výtvorem herní společnosti Nitroplus. Konkrétně tuto figurku ovšem vyrobili v Orchid Seed. Avšak nejedná se o figurkovou novinku v pravém slova smyslu. Tato Super Soniko totiž spatřila světlo světa už letos v únoru touto exkluzivní verzí, a později ještě jednou v květnu. Někteří z vás ji možná mají i doma, přičemž od aktuální figurky se liší pouze v barvě oblečení a doplňků. Osobně se mi ale tato nová, růžovo-modrá varianta zamlouvá více.

V názvu figurky asi nelze přehlédnout pojem „bondage“. Ať jsem pátral, jak jsem pátral, tak jediné nepřímé odkazy na tyto hrátky vidím v řemíncích na pažích figurky a v obojku, jenž má na krku. Jinak ani tuto Soniko její tvůrci nijak nešetřili, takže její oblečení jest značně skromné, v některých místech rozhalené a z nemalé části i svléknutelné. To už ale je nelehký úděl většiny Super Soniko figurek. Bez nepřehlédnutelných sluchátek si tuto postavu snad ani nelze představit. A když už jsem u té hudby, tak rozhodně nesmím zapomenout ani na příslušenství v podobě detailně zpracované kytary ve stojanu. Zbytnými (a o to příjemnějšími) detaily se u Soniko ostatně nikdy nešetří. Jedním příkladem za všechny budiž švy na zadní straně jejích punčoch.

Přestože působí podstatně dražším dojmem, tak tento kousek můžeme pořídit v předobjednávkách na obligátním AmiAmi za přijatelných 6 600 yenů (cca 1 580 korun) s dodáním v lednu příštího roku.