Oznámena anime adaptace Papa no Iu Koto o Kikinasai!

Anime adaptace light novely Papa no Iu Koto o Kikinasai!, jejíž autorem je Tomohiro Matsu, dostala zelenou. Novela začala vycházet teprve před dvěma lety, takže počet dosud vydaných svazků se zastavil na čísle 7. Ilustrace novel se ujmul Yuka Nakajima, jenž je více známý pod přezdívkou Digital Lover, kterou používá hlavně při vydávání svých doujin prací. Manga verze příběhu, který kreslí mangaka Youhei Takemura, začne vycházet v časopise Jump Square od 8. srpna. A aby toho nebylo málo, tak další manga adaptace s názvem Papa no Iu Koto o Kikinasai ~Miu-sama no Iu Tōri!~ od mangaky Tomou Katou započne svou pouť 26. sprna v časopise Cookie. Matsu je zatím známý hlavně díky své novele Mayoi Neko Overrun!, kterou loni na jaře zanimovalo studio AIC a dostalo se jí také manga verze od mangaky Kentara Yabukiho (To Love-RU, Black Cat).

Příběh novel sleduje bezstarostný život Yuuty Segawy, který se nedávno dostal na vysokou školu. Bezstarostný je tedy jen do té doby, než zmizí letadlo, které mělo na palubě jeho sestru a jejího manžela. To má za následek, že náš milý Yuuta se musí postarat o 14 letou tsundere, 10 letou rošťandu a 3 letou holčičku. A to samozřejmě ve svém malém bytě s obytnou plochou nepřesahující 12 metrů čtverečných.

UDATE: Byly oznámeny podrobné informace. Vysílat se začne od ledna 2012, režie se ujme Itsurou Kawasaki za asistence Kei Oikawy. Animace půjde od tvůrců Mayo Chiki, studia Feel., pro které připraví design postav Takashi Mamezuka. Ze seiyuu se objeví třeba Wataru Hatano, Sumire Uesaka, Eri Kitamura nebo Hiromi Igarashi.