7. kolo MMD poháru

Před půl rokem jsme tady už psali o šestém kole MMD poháru, soutěže amatérských videí, vytvořených v programu Miku Miku Dance. Půl roku uběhlo jako voda a i vy máte nyní možnost hlasovat v kole sedmém. Předběžné hlasování, ve kterém byly vidět jen krátké ukázky, již proběhlo a od včerejška do 29.8. máme konečně možnost pustit si celá soutěžní videa a hlasovat na ostro. K hlasování, stejně jako ke shlédnutí soutěžních kousků, potřebujete jen účet na NicoNico Douga. Samotné hlasování potom probíhá velmi jednoduše – stačí si video přidat do playlistu. Počet shlédnutí a přidání do playlistu se po skončení hlasování převede na body, podle kterých bude určen vítěz.

Soutěžní kategorie jsou tentokrát následující. Ma, psáno znakem pro magii, čarodějnictví či démony. Ma, psané znakem pro prostor, interval. Třetí Ma, psané jako pravda či realita. Tímto končí hrátky se znaky a další kategorie jsou již o fous normálnější. Pythagora switch, zajímavé stroječky, které pokud ještě neznáte, tak utíkejte na YouTube. Období Joumon, období japonské prehistorie někdy zhruba do roku 300 před naším letopočtem. Poslední kategorie je potom sporadicky označena jako M, bez dalšího vysvětlení. Jako vždy, interpretace významu těchto kategorií je už zcela v rukou tvůrců klipů.

Odkaz na kompletní playlist všech soutěžních videí najdete dole pod článkem. Videa do něj budou v nejbližších dnech nejspíše ještě přibývat, protože soutěžící mají možnost je nahrávat až do 22.8. Hlasovat potom můžete do 29.8., devíti hodin večer japonského času (14:00 českého). Výsledky budou oznámeny vyhlašovacím videem 3.9. a dozvíte se o nich i na Konatě.

7. kolo MMD poháru „MMDCUP  Beyond the Future“ – playlist finálního hlasovacího kola