Yuru Yuri Café

Známé maid café v Akihabaře Cure Maid Café pořádá další z mnoha speciálních akcí. 19. srpna se promění na Yuru Yuri Café. Kavárnou se bude rozléhat BGM z anime, výzdoba bude v Yuru Yuri stylu a v menu se objeví nápoje a pokrmy asociované s postavami z Klubu zábavy na Namori nižší střední. K nápoji si můžete přikoupit i Yuru Yuri skleničku a pro ty, kteří si objednají cokoliv z originálního Yuru Yuri menu, je přichystán dárek v podobě Yuru Yuri tácku. Akce trvá 10 dní a končí 28. srpna.

A co že se v menu nachází? 4 originální nápoje a 4 pokrmy. Nápoje jsou pojmenovány podle hlavních postav, Akaza Akari (sodovka, borůvkový džus a borůvková šťáva), Toshinou Kyouko (zázvorová limonáda, ledový čaj a třešeň), Yoshikawa Chinatsu (Calpis, mléko, grenadina a brusinky) a Funami Yui (ledová káva, mléko a karamelové aroma). K jídlu si můžete dát sandwiche, které v Yuru Yuri připravila Funami Yui, školní oběd z Namori nižší střední obsahující obalované kuřecí maso se sýrem, makaronový salát, rýži s řasou a lososem a polévku s masovými knedíčky, a pro mlsné jazýčky jsou připraveny palačinky od Akari s obrázkem medvídka a Ayanin puding, který našla a zneškodnila Kyouko.

A co že je vlastně Yuru Yuri, ptáte se? Slice-of-life školní komedie s výraznými moe elementy, která vysílá tuto sezónu. Předlohou jí stojí stejnojmenná manga publikovaná v magazínu Comic Yuri Hime S, což je sesterský magazín Comic Yuri Hime, jež je narozdíl od Comic Yuri Hime zaměřen hlavně na mužskou populaci.