První záběry z nových Hromkoček

Na americkém Comic-Conu, který se v současných dnech koná v San Diegu, byl v pátek předveden nový, téměř sto vteřin dlouhý klip, z nové verze Hromkoček, o nichž jsme tu již několikrát psali. Nový klip obsahuje několik scén z již samotného seriálu a předvádí tak konečnou podobu seriálu poprvé v pohybu. Klip dnes na internet začala streamovat MTV a vy se tak na něj můžete podívat níže.

Původní verze seriálu se vysílala v letech 1985 – 1990 a vidět jste ji mohli i na našich obrazovkách. Celkem se dočkala čtyř řad o celkovém počtu 130 dílů. A točila se kolem tlupy kočkoidních humanoidů, jenž neustále zápolili se zlým Mumm-Rou vypadajícím jako mumie. Nová verze sice oproti originálu přinese několik dílčích změn (například jak je patrné ze samotné ukázky, Lion-O a Tygra budou tentokrát bratři), základní premisa ale zůstává víceméně pořád stejná. Novou sérii má animačně na starost Studio 4°C, které proslulo oceňovanými tituly jako Mind Game nebo First Squad: The Moment of Truth a stojí i za připravovanou novou verzí Berserkra. První díl nových Hromkoček se bude vysílat na americkém Cartoon Network již příští pátek 29. července.


Co myslíte? Má nová série potenciál být i něčím víc než dalším rutiním titulem z americké produkce? Nebo nás čeká jen zase další z tupých americkým animáčů? Názory můžete vyjádřit v diskuzi.

Update: Přidány další dva krátké spoty z Cartoon Network.