Loli Lotte jako Beach Queen

Ve svém obvyklém figurkovém sloupku jsem si pro tento týden vzal na paškál malou sukubu Astarotte (aka Lotte) Ygvar z anime Astarotte no Omocha!. Popravdě mne celkem překvapilo, že Odine ve svém výběru nezahrnul tuto novou Kuroneko. Té bych pravděpodobně dal přednost. Ovšem nestalo se tak, tudíž jsem dal volný průchod svým lolicon pudům.

Mám dojem (a letmý pohled do nabídky AmiAmi mne v něm utvrdil), že u Wave v poslední době snad ani nedělají jiné figurky než právě ty ze série Beach Queens. Netvrdím, že je to špatně, ale všeho moc škodí. Každopádně nevypadá to, že by zařazení Lotte do této série bylo nějak na škodu. Máme tak možnost si pořídit tuto desetiletou sukubu v jejích roztomilých růžových plavkách. Přestože produkty od Wave nebývají zpracovány nijak zvláště detailně (což ovšem značně vynahrazuje jejich nízká cena), tak i na této figurce je pár částí stojících za povšimnutí. Určitě zaujme hezky propracovaný kruh na plavání, pro Lotte charakteristický účes i sukubí ocas a v neposlední řadě i vyčuhující zoubek.

Tento kousek se dostane do běžného prodeje až koncem ledna příštího roku a to za oficiální cenu 3 800 yenů (831 korun). Na AmiAmi je možné si ji předobjednat za 3 100 yenů (678 Kč). Nicméně na letním Wonfesu se objevily další dvě připravované figurky princezny Astarotte, takže se možná vyplatí počkat, s čím (a za kolik) přijdou další výrobci.