Isurugi Mio jako maidka

Před pár dny dal Odine dohromady přehled těch nejzajímavějších figurek představených v poslední době. Mne z nich zaujala hlavně Mio (anime MM!) v maid kostýmu, a tak jsem se jí rozhodl věnovat o něco podrobněji. Přeci jen se jedná o oblíbenou postavu, která v některých otaku navíc probouzí masochistické pudy.

Figurka jest dílem manufaktury Griffon Enterprises, což je samo o sobě určitou zárukou kvality. Stačí se podívat na propracované Touhou figurky od tohoto výrobce. Jak jsme již předesílal, tak tato Isurugi Mio má na sobě obleček maidky a to včetně čelenky i nepřehlédnutelných punčoch. Takto oděnou si ji můžete pamatovat například z úvodní znělky tohoto anime. Neschází ani roztomilý výraz v obličeji, nicméně harisen připravený k úderu spolu s poněkud sadistickou povahou této postavy nevěstí nic dobrého.

Jak jste se již mohli dozvědět ve zmíněném přehledu, tak cena této figurky činí 7 400 yenů (1 617 korun) s tím, že na na AmiAmi ji pořídíte o celých 1 550 yenů (338 korun) levněji. Nebo můžete zkusit štěstí, předobjednat si ji z Hobby Search a doufat, že se k vám coby gift dostane bez povšimnutí celních úředníků. Tak či tak na ni ale budete muset počkat do pozdního října tohoto roku.