Top 10 tsundere postav

Máme tady další zajímavou desítku nejlepších z nejlepších. Tentokráte si ji vysloužily tsundere dívčiny,  jenž se mezi otaku těší veliké oblibě už tak nějak paušálně. A pokud by pro vás výraz „tsundere“ náhodou byl španělskou vesnicí, tak si můžete doplnit základní otaku vzdělání v našem naučném slovníku.

Abych pravdu řekl, tak představa deseti tsundere bishinek soupeřících o přízeň mne poněkud děsí, ale pořád je to lepší než deset yandere holek. První místo si pro sebe zabrala tygří tsundere stálice Taiga. Následují další dvě postavy studia J.C.Staff, kterými jsou Mikoto a překvapení této sezóny Aria, jenž je v mých očích příjemnou kombinací Louise a Shany a zároveň číslem jedna z tsundere nabídky výše zmíněného studia. Mimochodem právě tolik známá a oblíbená Shana se do elitní desítky ani neprotlačila, což je možná dobře vzhledem k již tak silné (4/10) nadvládě J.C.Staff. Rovněž mi zde chybí jedna z mála neklišoidních tsundere postav Tsurugi Minko aka Minchi z Hana-Saku Iroha. A když už je řeč o vysílaných anime, tak za zmínku určitě stojí páté místo vynikající Victorique i šesté místo pro Kirino. Naopak Azusa působí v tomto žebříčku takřka až nepatřičně, anžto tsundere charakterem příliš neoplývá.

A která tsundere favoritka je ta vaše?

1. Aisaka Taiga (Toradora!)
2. Misaka Mikoto (To Aru Kagaku/Majutsu no Railgun/Index)
3. Kanzaki H Aria (Hidan no Aria)
4. Serizawa Fumino (Mayoi Neko Overrun!)
5. Victorique de Blois (Gosick)
6. Kousaka Kirino (Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai)
7. Louise Francoise Le Blanc de La Valliere (Zero no Tsukaima)
8. Nakano Azusa (K-On)
9. Katsura Hinagiku (Hayate no Gotoku)
10. Ookami Ryouko (Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi)

Ale aby bylo jasno. T-Tenhle článek jsem nenapsal kvůli v-vám nebo tak něco. P-prostě jsem jen měl moc volného času… Baka!