Nico Nico Douga chystá v Tokyu vlastní klub

Známý streamovací portál Nico Nico Douga (aneb jeden z domovů japonských otaku a nekonečného množství „wwwwwwww“ komentářů) přišel s překvapivou novinkou. V Tokyu totiž nechává budovat svůj vlastní taneční klub. Bude stát v městské části Roppongi, která je přítomností mnoha klubů a čilým nočním životem proslulá.

Ve skutečnosti se bude jednat spíše o halu na nejrůznější eventy, nicméně budovaná je stylu tanečního klubu a to na místě, kde se v minulosti nacházel velmi oblíbený klub Velfarre, jenž se označoval za největší diskotéku napříč celou Asií. Společnost Niwango, která stojí za NND, má pro tuto halu připravený název Nicofarre. Na rozdíl od svého slavnějšího předchůdce by Nicofarre mělo disponovat kapacitou 250 stojících osob (u Vellfarre to bylo 1 500), přičemž všechny čtyři stěny i strop klubu budou pokryty obřími LED displeji, na kterých by měly běžet především programy živého streamování Nico Nico Douga a to včetně pro Japonsko tolik typických komentářů běžících uvnitř samotného videa.

Zatím těžko říct, jak a do jaké míry bude NND svoji novu hračku využívat, nicméně s rostoucí popularitou i četností koncertů Hatsune Miku se zde nabízí toto vpravdě ultimátní spojení. A takto si Niwango představuje Nicofarre na promo videu.