K-On dakimakura od KyoAni

V oficiálním eshopu známého studia Kyoto Animation se objevila možnost předobjednávky vůbec první K-On dakimakury z jejich vlastní produkce. Pokud byste náhodu nevěděli, co že to ta dakimakura vlastně je, tak se jedná o tulící polštář zhruba velikosti menší Japonky, na kterém je z obou stran vyobrazena většinou ležící postava vybrané anime dívky. Nutno podotknout, že až na vzácné výjimky se jedná pouze o povlak na takovýto polštář, přičemž z jedné strany bývá dosti ecchi.

Oficiální K-On dakimakura je částečně jednou z těchto výjimek. Výplň sice stále musíte mít vlastní, ovšem onu ecchi stranu byste v tomto případě hledali marně. Konec konců není se čemu divit u produktu od KyoAni. Z jedné strany povlečení je Mio, z druhé Ritsu. Obě jsou oblečené tak akorát do postele, k tomu mají nad/podkolenky s otvorem pro prsty (snad inspirace u Elsie) a poněkud kýčovité polštářky ve tvaru srdce. Ritsu navíc má rozpuštěné vlasy (u této postavy oblíbený fetiš mnoha otaku), takže vypadá skoro jako někdo jiný.

Tento povlak je možné předobjednávat za silně přestřelenou cenu 9 000 yenů (něco málo přes 1 900 Kč) z KyoAni eshopu a do volného prodeje by se měl dostat někdy v půlce září. Za exkluzivitu se holt platí. Snad bude časem k dostání i někde jinde a levněji.

Tato dakimakura přirozeně neunikla pozornosti otaku na 2chanu, kteří se pozastavovali hlavně nad tím, že Ritsu vůbec nevypadá jako Ritsu a vůbec je až příliš moe. Zároveň také volali po oficiálních povlacích s ostatními členkami skupiny Houkago Tea Time.