Hirano Aya Lifeline

Rage, který (kdoví jestli nechtěně) vyvolala Hirano Aya nedávno v jednom televizním pořadu pokračuje. A vypadá to, že si Aya nejspíše vzala nějaké trollící lekce z 4chanu.

Po prohlášení v televizi, následném krvelačném šílenství na 2chanu, prohlašování fanoušků, že u nich skončila a ničení jejích CD konečně Hirano Aya nějak komentovala situaci na svém blogu. Způsob, jakým se k tomu postavila, ale rozzuřil její věrné fanoušky ještě více. Celý post tady nebudu překládat, ale nějaký výběr bodů předvedu.

  • Co se týče toho televizního pořadu tak si myslím, že jsem mluvila i o hodně dalších věcech a lásku zmínila jen mimochodem. Chtěla jsem říct více, ale už nebyl čas.
  • Nechci neznat skutečnou lásku a hrát pak plytké role a psát prázdné texty. Vždycky jsem se snažila být k fanouškům upřímná a ukazovat, jaká ve skutečnosti jsem a chci aby to i tentokrát pochopili.
  • Přestaňte psát na Twitteru a jinde, že mě nenávidíte a ať umřu.
  • Konečně jste se stali mojí „lifeline“, tohle by teď i někoho jako mě rozhodilo.

Protože nikdo netuší, co vlastně myslela tou „lifeline“, tak si otaku hned našli definici a vybrali si tu, která znamená „zásobování na frontě“. Rozjel se hned další rage nad tím, že Aya veřejně označuje svoje fanoušky za zdroj zisku a váží si jich jenom proto. Více v timeline níže. K větším lulz přispělo i starší video, které někdo vydoloval a hned umístil na Youtube, ve kterém mladá Hirano Aya slibuje s brekem fanouškům, že je nikdy nezradí a ať ji ani oni nezrazují. Současnou situaci ale samozřejmě většina fandů vidí jako pořádnou kudlu do zad.

Trocha timeline pro lepší orientaci:

  1. V nočním pořadu Gout Temps Nouveau na Fuji Terebi Hirano Aya mluví o lásce. Padají například hlášky:
    • Líbí se jí muži, co může respektovat
    • Dostala už kopačky
    • Už ji chlap podvedl
    • Dávala se už s někým zase dohromady
    • Měla vztah s více staršími muži
    • Zrovna chodí s asi o 10 let starším mužem
    • Hnusí se jí, když jí fanoušci na nějakém eventu řeknou, že ji milují
  2. Fanoušci začínají řádit
  3. Hirano Aya komentuje situaci na blogu
  4. Diskutuje se nad významem „lifeline“, fanoušci si nacházejí vlastní vysvětlení
  5. „Hej… my jsme její lifeline? Jenom její zdroj peněz?“
  6. Od teď se fanouškům Hirano Ayi začíná říkat Lifeline
  7. Událost získává pojmenovaní „Případ Hirano Aya Lifeline“
  8. Zkratka HLL (Hirano Life Line)
  9. Objevují se podobné názvy pro ostatní fanoušky – AKBLL, …

To jsem zvědavý, jak tohle bude pokračovat. Hirano Aya je už teď veřejně označována za děvku na všech možných kanálech. Twitter plní nenávistné zprávy, Youtube komentáře si dělají srandu z Hirano Life Line a 2chan střídá nadávky do děvek s prohlášeními typu „Tady někdo umře. Buď my, nebo Aya.“