Chlazené pruhované kalhotky v Akibě?

V Akibě se zdá se objevila nová atrakce. Pátého tohoto měsíce se před obchodem M’s Akihabara objevila reklama na „Chlazené pruhované kalhotky“. Jestli netušíte, co to vlastně má být, tak nejste sami. Podle zpráv na internetu ale jde opravdu přesně o to, co je tam napsáno. O chlazené, pruhované kalhotky, prodávané stočené do kornoutu v chladícím boxu. Podle reklamních informací mají sloužit dívkám, zmoženým neutuchajícím japonským vedrem (tento rok je obzvlášť drsné) k tomu, aby si mohly zchladit své přehřáté privátní partie.

Co to sakra je? Jaký to má význam? Proč kalhotky? Proč pruhované? A proč proboha chlazené? Zatímco si obyvatelé 2chanu marně lámou hlavu nad smyslem tohoto geniálního a normálními lidmi zatím asi nepochopeného produktu, stal se tento bláznivý módní výstřelek natolik populární na internetu, že se nakonec snad i začne dobře prodávat. Tak nevím, jestli byl autor tohoto výmyslu inovátorský blbec, nebo reklamní génius.

Případní zájemci (teda spíše zájemkyně, ale tohle je Japonsko, člověk nikdy neví) o chvíli chladivého odpočinku od dusného japonského léta si musí připravit 980 yenů za jeden kus luxusně vychlazeného spodního prádla. A kdo na to nemá, může alespoň kroutit hlavou nad podivností Japonska v galerii níže.