Strike Witches sága bude pokračovat?

Jak již víte, tak od 17. března je v japonských kinech možné zhlédnout anime film Strike Witches Gekijouban. Fanouškům tohoto akčního ecchi nyní však nedává spát skutečnost, že film končí textem volně přeložitelným jako „pokračování příště“.

Možné pokračování nepřímo potvrdil i vojenský poradce Strike Witches sérií, Suzuki Takaaki. V interview k uvedení filmu na otázku ohledně ukončení SW se smíchem odpověděl: „Nejsme stále ještě na začátku?“. Autor scénáře Urahata Tatsuhiko si navíc myslí, že fanoušci by kromě již zažité 501. stíhací perutě mohli ocenit i příběhy jiných bojových jednotek ze Strike Witches univerza.

Premiéry filmu v tokijských kinech Kadokawa Cinema Shinjuku a Cinema Sunshine Ikebukuro se zůčastnila (a byla oficiálně představena) i seiyuu nové postavy Hattori Shizuky, jejíž identita byla až do soboty vedena v tajnosti. Je jí Uchida Aya, kterou můžete znát zatím spíše z malých rolí (např. Katou Mayumi z Mitsudomoe či Furutani Kaede z Yuru Yuri).

Uvedení Strike Witches Gekijouban navíc využila i vyhlášená akihabarská maid kavárna Cure Maid, ze které se až do 25. března stalo Strike Witches Cafe. Tomu samozřejmě odpovídá i jejich speciální SW menu, jež si můžete prohlédnout zde.

zdroje:   ANN,  ANN