Škola plná fešáků

handsomeLetos v červnu rozjela vývojářská společnost Tóhóku Penet veřejné financování pro svůj herní projekt Gakuen Handsome (v překladu „Škola fešáků“), který chtěla s pomocí získaných peněz převést do podoby televizního seriálu. Kampaň si kladla za cíl vybrat částku dvou milionů jenů, což se podařilo již pět dní po zahájení. Tóhóku Penet využilo webu Makuake. Finální částka se zastavila na 6 920 640 jenů, k níž přispělo tři sta čtyřicet tři lidí. Animovaného seriálu se dočkáme letos v říjnu. První epizoda se odvysílá v úterý 4. října na stanici Tokyo MX v jednu v noci. Anime bude čítat dvanáct regulérních tříminutových epizod a jednu bonusovou, která bude dostupná pouze až bude seriál distribuován na pevných médiích.

V rolích pohledných chlapců uslyšíme Hanae Nacukiho, Kimuru Rjóheie, Kusunokiho Taitena, Nomiju Kazunoriho, Suzuki Jútu, Kakiharu Tecuju a Curuoku Satošiho. Jako zástupkyně něžného pohlaví se představí Akesaka Satomi. Pro seriál však budou nadabovány dvě verze. Druhou zvukovou stopu namluví seijú z původní hry, mezi něž patří Tokio Kakeru, Kinkin, Ponijo Ueno, Idžúin Jošida, Nekorodži, Ugokuširo Hauruno, Takaaki a 10Re;. Režie se ujal Kiaši Toneso.

Hra z roku 2013 byla již loni adaptována do půlhodinového OVA Gakuen Handsome the Animation, které vyšlo 28. srpna. Hráč jako protagonista vstupuje na střední školu Baramon, kam se dostanou jenom ti nejlepší z nejlepších. Zde se střetne s mnohými novými lidmi, ale také se svým kamarádem z dětství, kterého neviděl dlouhých sedm let. V průběhu školního roku mezi postavami vykvetou konflikty, soutěživost, přátelství a možná také láska.