Nová upoutávka k anime adaptaci novely Šinmai Maó no Testament

shinmai_maou_no_testamentDistributor Kadokawa začal streamovat druhou upoutávku k připravované adaptaci light novely Šinmai Maó no Testament. Autorem novely je Uesu Tecuto stojící také za novelou Hagure Júša no Aesthetica, která se dočkala anime před dvěma roky. Premiéry tohoto nového projektu se dočkáme v lednu.

Protagonista Tódžó Basara je nepříjemně překvapen, když se zničehonic dozví, že se jeho otec chystá během příštích pár dní znovu oženit. Aby toho nebylo málo, tímto sňatkem navíc získá dvě pěkné nevlastní sestry. Na první pohled vše vypadá celkem idylicky, což se ale zvrtne, když Basara zjistí, že se nejedná o obyčejné dívky, ale o dceru pána démonů a succubu, které chtějí pouze získat jeho dům.

Animaci si vzalo na starost studio Production IMS, které je pobočkou studia AIC a jejíž animaci jsme mohli spatřit v anime Date a Live II nebo v Inari, Konkon, Koi Iroha. Režie se chopil Saitó Hisaši, jehož můžete znát z Boku wa Tomodači ga Sukunai nebo ze Sora no Otošimono. Na obou anime pracoval i Watanabe Jošihira, který zde vytváří vzhled postav, a Šen Chung, která usedla do křesla vedoucího režiséra animace. Scénář sepisuje Jošioka Takao, jenž v tomto roce pracoval například na Seirei Cukai no Blade Dance nebo Kenzen Robo Daimidaler.

Druhá upoutávka:

První upoutávka:

zdroje:   ANN,  Crunchyroll