Novela Baroque Knight se dočká drama CD

Light novela od autora Hamury Tetsua Baroque Knight se dočká zpracování v podobě drama CD, jehož vydání je naplánováno na 24. ledna příštího roku. První díl novely vyšel na podzim loňského roku a titul doposud čítá tři svazky.

Hlavního hrdinu Maribeho Kyouyu po škole zavolá dívka zvaná Baroque, která přestoupila k Tetsuovi na školu, prostřednictvím milostného dopisu na střechu školy, kde na něj čeká překvapení. Baroque mu sdělí, že chce, aby se s ní zúčastnil hry zvané Legacy of Thanatos, kde proti sobě hráči bojují a snaží se stát se nejlepšími. V zápětí na to se oba přemístí do jiné dimenze, v níž se utkají s prvním protivníkem. Tetsuo po boji a návratu do skutečného světa její nabídku odmítne, ale Baroque se jen tak lehko nevzdá.

V roli hlavního hrdiny se představí Matsuoka Yoshitsugu (Kirito, Kanda Sorata), jenž se poslední dobou těší rostoucí popularitě. Roli Baroque ztvární Kanemoto Hisako (Ika Musume, Kotoura Haruka). V drama CD budou dále účinkovat Ishihara Kaori, Satou Satomi, Nazuka Kaori, Hirohashi Ryou a Serizawa Yuu.

zdroj:   Otasuke