Poslední Oreimo novela je venku a opět budí emoce

Když před více jak dvěma lety vyšel osmý svazek light novely Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai, strhl se kolem něj nemalý poprask. Fanouškům Kuroneko se totiž vůbec nezamlouval nečekaný dějový zvrat, což v některých případech dali najevo roztrháním inkriminované knihy. Jeden z nich se dokonce uchýlil k otevřenému vyhrožování autoru této novely, Fushimimu Tsukasovi. Dnes v Japonsku vyšel svazek dvanáctý (tedy poslední) a zdá se, že mnoho jeho výtisků opět skončí rozcupovaných na kousky či spálených.

Většina fanoušků Oreimo série od poslední novely oprávněně očekávala konečné rozhřešení, se kterou dívkou Kyousuke nakonec skončí. A Fushimi Tsukasa je v tomto nezklamal. Jako vůbec první se na internet dostaly fotky některých ilustrací z knihy, přičemž pozdvižení a řadu spekulací vyvolala zejména jedna z nich. Brzy poté na veřejnost pronikly také první spoilery.

Následující část článku jsem z pochopitelných důvodů rozdělil do dvou spoiler tagů. Pod prvním naleznete pouze galerii se zmíněnými ilustracemi, v tom druhém potom výtah těch nejzásadnějších (zatím potvrzených) událostí, které se ve dvanáctém svazku light novely odehrály. Pro jistotu připomínám, že spoilery rozklikáváte na vlastní nebezpečí. Pokud se nechcete připravit o překvapení, nedělejte to. Pozor by si měli dávat i ti, kteří nás čtou přes RSS feed, neboť tam skrývání spoilerů samozřejmě nefunguje. A pokud se rozhodnete vyjádřit svůj názor k zakončení série v komentářích, buďte při tom, prosím, ohleduplní k ostatním, popřípadě taktéž použijte spoiler tag.

[spoiler]

[/spoiler]

[spoiler]Všechny dostupné informace vypovídají o tom, že Kyousuke nakonec odmítl celý svůj harém v čele s Kuroneko a dal průchod svým siscon pudům. Kirino a Kyousuke spolu začnou na nějakou dobu chodit a dokonce mají v kostele falešnou svatbu, při které dojde i na vášnivý polibek (viz galerie). Další polibek obou sourozenců přijde v samém závěru knihy, je z Kyousukeho iniciativy a odehraje se přímo před zraky jejich společných přátel. Naopak epilog (zasazený v příběhu o deset let později) nasvědčuje spíše tomu, že následný vztah Kyousukeho a Kirino zůstal čistě platonický a sourozenecký.[/spoiler]