Zaměstnanec TV Tokyo má po kariéře za „zneužívání“ mladistvé maidky

Zaměstnanec televizní společnosti TV Tokyo, která vysílá hlavně anime, se dostal do problémů proto, že se údajně dopouštěl nemravností na 16leté maidce pracující v tokijské čtvrti Akihabara. Hájil se slovy „byla můj typ“.

Všechno podle tokijské policie začalo při tom, když 16letá středoškolačka rozdávala v ulicích Akihabary propagační letáky pro maido kafé, kde pracovala. Všiml si jí 27letý zaměstnanec TV Tokyo a dokázal se s ní spřátelit natolik, že si spolu vyměnili telefonní čísla a e-mailové adresy.

Po nějakém čase se spolu sešli u něj doma, kde se pustili do aktivit, které přisná nařízení tokijských organisací na ochranu mladistvých zakazují. Celý tento případ vešel ve známost policii a ta následně obvinila muže a zatkla jej. Podle všeho se zdá, že nešlo o žádný druh prostituce ani nedocházelo k nátlaku. Není však známo, jak se vůbec policie o případu dozvěděla.

Muž vztah s dívkou přiznává se slovy, že byla jeho typ, a protože se o ní chtěl dozvědět více, pozval ji k sobě domů. Policie tvrdí, že muž věděl, že dívka není plnoletá, protože ji viděl ve školní uniformě, když šla domů.

Společnost TV Tokyo jeho čin označila za velice politováníhodný a slíbila, že vyvodí nekompromisní personální důsledky, jakmile vyjdou najevo všechna fakta.

Obviněný se podle všech očekávání dočkal závistivého obdivu 2ch.

Jak vás můžou za tohle zavřít? Nesouhlasila s tím snad?

Sousedi se můžou prostě rozhodnout vás udat, že vás spolu viděli. To stačí.

Nejspíš šla za svými kamarádkami a stěžovala si, jak byla oklamána.

Když tohle zjistí její rodiče, tak se můžou dost naštvat a udat vás.

Těžko si představit, že její rodiče budou nespokojení s tím, že chodí s týpkem s takovýmhle zaměstnáním. Spíš si s ní užil a pak ji prostě odkopnul.

To záleží, spousta rodičů by svojí dceři neodpustila takovýhle vztah.

Koho zajímá, že chodí 27letý s 16letou. Nechte ho být, nešlo o žádnou prostituci, neznásilňoval ji, ani jinak netrápil.

To je celkem nechutné, když se dospělý člověk zajímá o někoho o 10 let mladšího.

Až dospěješ, pochopíš.

Vzhledem k tomu, že středoškoláci spolu stejně pořád šukají, tak tohle zavírání fakt nedává smysl.

Tohle se vám stane, když jim pořádně neplatíte.