Krásky z Hobby Japan

Modelářský měsíčník Hobby Japan přišel v poslední době hned s několika úžasnými fugurkami, které by, myslím, byl hřích nepředstavit. Ačkoliv se jedná o limitovaný prodej pouze přes objednávku v daném čísle magazínu, přece jen se přes nějakého šikovného prodejce dá k figurkám dostat i od nás, takže toto představení snad nebude úplně zbytečné. Případní prostředníci si samozřejmě za zařízení objednávky něco vezmou, ale tyto figurky za to stojí.

Jako první je tady Mayuzumi Yukie (Mayucchi) z anime Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!, u které by si měli případní zájemci nejvíce pospíšit, protože předobjednávky končí už 10. února. Mayucchi je vyobrazena v rozkošné dynamické póze, včetně meče a neodmyslitelného poníka. Zároveň je zde možnost figurku modifikovat a vystavit buď se zapnutou nebo rozepnutou košilkou. Figurku speciálně pro Hobby Japan vyrobí Kotobukiya podle návrhu Ogasawary Kotoua a stát bude velmi rozumných 7 980 jenů bez poštovného a dalších poplatků.

Druhou slečnu pro Hobby Japan dodá RyunRyunTei a půjde o předbarvený (full color) resin kit. Podle informací ze stránek Hobby Japan jej ale bude schopný dát dohromady i nováček, takže obavy snad nejsou potřeba. A o koho že se jedná? Anegasaki Nene z populárního LovePlus v „camisole“ verzi. Cena je bohužel o fous vyšší, jak už u resin kitů bývá zvykem, ale stále je to za 11 000 jenů velmi kvalitní kousek, který zřejmě bude fandům LovePlus chvíli vrtat hlavou. Neměli byste ho ale nechat vrtat příliš dlouho, neboť předobjednávky končí 24. února.

A do třetice, jak se říká to nejlepší nakonec, přichází remake Hinanai Tenshi od circlu Sakura Zensen. Původní Tenshi, která vyšla v únoru minulého roku jako resin kit, se vyznačovala ne zrovna povedeným obličejem, ale jinak velmi zajímavou pózou. Sochař Hiroshi ze Sakura Zensen se to rozhodl tento rok napravit a ve spolupráci s výrobcem Kotobukiya připravil pro Hobby Japan k dokonalosti vypilovanou druhou verzi. Ta vychází už rovnou jako hotový a obarvený model, není tudíž nutné se obávat sestavování kitu. A co je nejlepší, tak i za velmi slušnou cenu 6 980 jenů. Objednávky Hobby Japan bere až do 10. března, ale zájem je nejspíše už nyní velký – datum odeslání figurek se totiž stále oddaluje a v současné době sklouzlo až na srpen 2012.