Yaoi „dakare makura“?

Na všemožné „daki makury“, neboli velké „muchlací polštáře“ si už nejen otaku, ale pomalu i zprávy v normálních masmédiích zvykly. Někdo si tedy zřejmě řekl, že je třeba s tím něco udělat a vymyslet něco ještě o úroveň úchylnějšího. A povedlo se mu to na výbornou.

Prosincové číslo časopisu Boy’s Love (už podle názvu určeném především pro fujoshi a yaoi fanynky) tak přinese pro předplatitele jako dárek povlak na dakimakuru v mužské verzi, pojmenovaný jako dakare makura. 160 x 50 cm velký povlak nabídne natištěného spoře oděného svalovce jako protipól k pánským polonahým děvám. To by ještě samo o sobě tolik nepřekvapilo, ale když se obyvatelé diskuzního serveru 2chan, kde se tato zpráva objevila, podívali podrobněji a všimli si jim velmi povědomé bílé tekutiny na svalovcově břichu, začali se svorně modlit, aby se tohle nedejbože nedoneslo k masmédiím. (Totožnost záhadné bílé tekutiny byla později potvrzena z doprovodného textu.)

Autorkou kresby je Yonekura Kengo. Pro koho je ale tento výstřelek určen, to nikdo netuší. I dívčí návštěvnice 2chanu se proti tomu ve většině případů ohradily, hlavně s komentářem, že spermatem postříkaného svalovce zrovna nepotřebují. Zbývají tak snad jen jedině skuteční homosexuálové nebo sběratelé kuriozit.

Časopis Boy’s Love

※ „Dakimakura“ se píše znaky pro objímat nebo svírat v náručí a polštář. „Dakaremakura“ je slovní hříčka na ty stejné znaky, kde pouze sloveso objímat je převedeno do pasivu. Je to tedy doslova polštář, který vás objímá či polštář, kterým budete objati.